O nama

Stranica RadosnaVijest.com postoji kako bi navijestila Evanđelje (Radosnu Vijest) Isusa Krista.

"Jer vam, evo, navješćujem veliku radost koja će biti svemu narodu: Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj, koji je Krist, Gospodin!"

Luka 2,10-11

Pedesetak godina kasnije, apostol Pavao podsjeća Isusove sljedbenike koji žive i šire Radosnu vijest u Grčkoj: “Podsjećam vas, braćo, na Evanđelje koje vam navijestih, koje primiste, u kojemu i stojite. Po njemu se i spasavate, ako se čvrsto držite riječi koju vam navijestih; osim ako uzalud povjerovaste. Jer vam najprije predadoh što i primih: da Krist umrije za naše grijehe – po Pismima, i da bi pokopan, i da treći dan bi uskrišen – po Pismima,” (1 Kor 15, 1-4)

Dvije tisuće godina kasnije, radosna vijest o Isusu Kristu i dalje se širi…u našem naraštaju i na našem govornome području.

Želja nam je tu vijest širiti objavljivanjem svježih, izazovnih, biblijski utemeljenih članaka i propovijedi.

Ugledni Američki pastor i teolog Dr. John Piper već desetljećima strastveno i s jedinstvenim pomazanjem propovijeda i piše o radosti Evanđelja. Njegove poruke snažno utječu na mnoge diljem svijeta i čast nam je donijeti ih govornicima hrvatskog jezika. Skupina smo Isusovih sljedbenika, entuzijasti iz raznih crkvenih sredina potaknuti istim porukama koje na ovaj način želimo približiti svima koji žele čuti Božju Riječ.

Svi materijali prevedeni su i objavljeni s dopuštenjem autora, to jest, uz odobrenje organizacije Desiring God koja ima autorska prava. Materijali iz ostalih izvora posebno su naznačeni, također s dopuštenjem.

“Dnevno čitanje” kratki članci su na izvornome “Solid Joys”, namijenjeni dnevnoj duhovnoj pobožnosti.  Posjetite stranicu svakoga jutra i pročitajte članak za taj dan.

Ohrabrujemo umnožavanje i dijeljenje svih materijala u bilo kojem obliku pod uvjetom da se ne mijenja tekst, da se ne naplaćuje i da se naznači izvor te veza na radosnavijest.com. Ispod svakog članka linkovi su za jednostavno dijeljenje na društvene mreže.

Biblijski citati preuzeti su iz Biblije u izdanju Kršćanske sadašnjosti, Zagreb 2009.

Odgovorni urednik stranice je Stevo Vuletić stoga sva pitanja i komentare uputite njemu putem kontakt obrasca.